header
Betalen

De veiligheid van uw betalingstransactie wordt gewaarborgd door middel van een SSL (Secure Sockets Layer) connectie. Dit is een beveiligde verbinding tussen uw computer en de computer van uw bank. Op deze manier is het onmogelijk voor derden om de informatie die u intypt te zien. U kunt deze beveiligde verbinding zelf controleren door te kijken of er rechts onderin uw beeld een sleutel of slotje verschijnt. Dit is de meest veilige methode om internettransacties uit te voeren en wordt ondersteund door alle grote maatschappijen. 

Betaalmethodes

Er zijn bij dewatersportzaak.nl zes manieren om te betalen:

De eerste methode is via iDeal. Hiermee kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen middels uw eigen bank. U rekent af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de betreffende bank. Na ontvangst van de betaling sturen wij u dezelfde dag via de mail een betalingsbevestiging.


De tweede methode is middels een contante betaling bij afhalen van uw bestelling in onze winkel/afhaalmagazijn.

De derde methode is middels een pin betaling bij afhalen van uw bestelling in onze winkel/afhaalmagazijn.
Bij leveringen of montagewerkzaamheden aan huis door onze medewerkers is betalen via een mobiele pin ook mogelijk.

De vierde methode is levering onder rembours (contante betaling aan de PostNL postbezorger bij bezorging).
Versturen onder rembours is alleen mogelijk bij bestellingen tot 500,- Euro. Wegens de extra kosten die hier aan verbonden zijn rekenen wij 20,- Euro extra per bestelling. De bestelling moet dan wel telefonisch aan ons doorgegeven worden. Bestellingen boven 500,- Euro kunnen wij niet onder rembours versturen omdat postNL dit niet toestaat.


De vijfde methode is bestellen met aanbetaling. Hier bieden wij de mogelijkheid om producten met een hoge waarde bijv. buitenboordmotoren te bestellen met 25% aanbetaling en het restant te voldoen bij aflevering (restant is te voldoen met mobiele pin). Na ontvangst van de aanbetaling sturen wij u dezelfde dag via de mail een betalingsbevestiging. Deze betalingsmethode geldt alleen voor bestellingen boven 500,- Euro.
Om gebruik te maken van deze betalingsmogelijkheid moet u uw bestelling telefonisch doorgeven.

De zesde manier is de betaling direct aan ons over te maken. Als u een bestelling wilt doen maar niet via Ideal wilt betalen kunt u het bedrag direct aan ons overmaken.

  1. Bestel de product(en) die u wilt hebben maar laat het vak betaling leeg.
  2. Neem telefonisch contact met ons op en laat ons weten dat u op deze manier wilt betalen.
  3. U krijgt dan direct te horen wanneer uw bestelling verstuurd wordt.

De getekende faktuur onvangt u samen met uw bestelling.

Bestellen vanuit Belgi

Helaas is het niet mogelijk om vanuit Belgi via het Ideal systeem of onder rembours te betalen. U kunt alsnog een bestelling plaatsen en vervolgens zullen wij contact met u opnemen om de betaling te bespreken. Wij zullen dan een factuur via de e-mail sturen en zodra deze voldaan is wordt het artikel direct verstuurd.SAVER BOATS HOLLAND 
Veerweg 7
3224 AW 
Hellevoetsluis ( 25 km van Rotterdam ) 
Telefoon 0181-328785 ( Van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 ). 
Website: www.dewatersportzaak.nl