header
Montage

Montage van motoren en onderdelen

Alle artikelen in onze webwinkel kunnen in onze werkplaats vakkundig gemonteerd worden. Ook kunnen wij op locatie bepaalde werkzaamheden uitvoeren. Hieronder een lijst van enkele mogelijkheden.

Buitenboordmotoren

Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in het leveren en monteren van alle merken buitenboordmotoren (zie fotos bij "afgeleverd "). Wij beschikken over een zware (mobiele) hijsinstallatie wat het mogelijk maakt om zelfs de grootste motoren tot 425 pk ( nieuwste Yamaha 4 takt ) aan uw boot te monteren.

Het tarief voor het monteren van een buitenboordmotor t/m 200 pk is 350,- euro incl. BTW.
6 en 8 cilinder motoren 500,- euro incl. btw.
De montage van motoren kan plaatsvinden in onze werkplaats maar tegen meerprijs ook op locatie.


Hydraulische besturingen

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hydraulische boot besturingen. Door onze ervaring kunnen wij de besturingen snel en tegen een laag tarief van slechts 175,- euro incl. BTW inbouwen. Voor het inbouwen van de stuurpompen hebben wij speciale mallen ontwikkeld die het mogelijk maken om snel en precies de gaten te boren die nodig zijn om de pomp te kunnen monteren. Wij beschikken ook over een speciale pomp die het hydraulische systeem in enkele minuten met olie kan vullen en ontluchten.

De montage van besturingen kan plaatsvinden in onze werkplaats maar ook (tegen meerprijs van 0,40 cent per km) op locatie. Het is vaak zelfs mogelijk om besturingen te monteren terwijl uw boot in het water ligt.

Boottrailers

Boottrailers kunnen door ons (op afspraak) bij u thuis afgeleverdworden. Bij aankoop van een nieuwe trailer kan hij eventueel door ons worden afgesteld op uw boot. Dit kan echter alleen plaatsvinden in onze werkplaats.

Kleine onderdelen

Als u het niet ziet zitten om gaten in uw boot te boren om bijvoorbeeld een radio of speakers te monteren dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Montagetarieven

Het tarief voor het monteren van een buitenboordmotor t/m 200 pk is 350,- euro incl. BTW.
6 en 8 cilinder motoren 500,-euro incl. btw.
Voor de montage van hydraulische besturingen op buitenboordmotoren hebben wij een vast tarief van 175,- euro.
Voor alle andere werkzaamheden berekenen wij een uurtarief van 50,- euro.

Op locatie inbouwen

Bij ons gekochte hydraulische besturingen en buitenboordmotoren kunnen wij ook op locatie voor u monteren, soms zelfs als de boot in het water ligt. U betaalt dan de prijs van de besturing/buitenboordmotor + 0,40 cent per km voorrijkosten. Vooraf wordt bepaald wat de voorrijkosten zijn zodat u achteraf niet wordt verrast met hogere voorrijkosten.

Als u een afspraak maakt voor montage van een hydraulische besturing/buitenboordmotor dan wordt deze vaak ( uitgezonderd hoogseizoen ) binnen 2-3 werkdagen gemonteerd .  Betaling van besturingen/buitenboordmotoren en montage kunt u ter plekke per mobiele pin aan ons voldoen.